Home > Zwitserse Replica Horloges > Omega & Panerai

Goedkope Zwitserse horloges
De Luxe Replica Horloges 2023.

Zwitserse Omega Replica Horloges Winkel, Beste Replica Panerai Horloges Online te Koop

Omega Speedmaster Professional Replica Horloges Nederland

Voor een Omega replica van wat de Datejust is voor nep Rolex, is de Speedy waarschijnlijk de meest universeel erkende chronograaf die er bestaat. Door velen beschouwd als het ideale mechanische sporthorloge; het echte feestkarakter is echter dat het er thuis ook perfect uitziet bij meer plechtige gelegenheden, waardoor het een allround horloge is dat voor geld een van de beste horloges voor dagelijks gebruik kan zijn.

Geïntroduceerd in 1957 met de Railmaster en Seamaster, maakte de CK2915 Speedmaster deel uit van de Omega Professional Collection. Dit eerste horloge van 39 mm, ontworpen door Claude Baillod, was het eerste dat ruimte vrijmaakte op de wijzerplaat door de toerentellerschaal naar de lunette te verplaatsen. Het bestaat uit drie sub-wijzerplaten en, wat nog belangrijker is, de leesbaarheid van de enorme hoeveelheid informatie op één wijzerplaat heeft bijna elk ander concurrerend merk geïnspireerd, misschien komt de replica Rolex Daytona het dichtst in de buurt van zijn stilistische schittering.

Maar zelfs dit legendarische stuk kan niet tippen aan de nalatenschap van de Speedmaster die Buzz Aldrin vergezelde op zijn moonwalk in 1969. Omdat het het enige uurwerk was dat de ontberingen van NASA's rigoureuze screeningproces overleefde, kwalificeerde de replica Omega Speedmaster zich voor ruimtevlucht en ging ten onder. in de geschiedenis toen het het eerste horloge werd dat op het maanoppervlak werd gedragen.

Dus hoe kan het in vredesnaam voldoende aanpasbaar zijn om te combineren met zakelijke kleding als het zo goed samengaat met activewear en ruimtepakken? De Omega Speedmaster replica horloges hebben een ingetogen ontwerp, met een min of meer monochroom kleurenpalet, wat een grote rol speelt in de veelzijdigheid ervan. Voor het grootste deel, vooral voor de vroegste stukken, houdt Omega in alle elementen vast aan de zwarte vorm, zelfs niet door de drie tellers in een contrasterende kleur uit te kiezen. Dit geeft het horloge een meer sobere uitstraling die de perfecte balans vindt tussen casual en formeel, vooral wanneer deze is voorzien van een bandje.

Echter, in tegenstelling tot de kopie Rolex Datejust, die er vanaf de eerste dag uitzag als de Datejust, heeft Speedmaster gedurende zijn 60-jarige gamecarrière veel verschillende modellen genoemd. Sommige zijn nog steeds grotendeels hetzelfde als het origineel, en andere zijn opgesplitst in gekke experimenten. Gelukkig is er echter altijd een overvloed aan vintage-geïnspireerde modellen geweest, ontleend aan die revolutionaire uitvindingen die de basis legden voor elke chronograaf die volgde.

De hedendaagse Speedmaster-collectie omvat een collectie moonwatches gebaseerd op de standaardversie van NASA die alle zes maanmissies heeft begeleid. Daarnaast is de collectie '1957', uitgebracht in 2023 ter gelegenheid van Speedy's 60ste verjaardag, een eerbetoon aan de man die het allemaal begon. Een bijna perfecte mix van een gereedschapshorloge en een luxe horloge, de nep Omega Speedmaster is een van de beste replica horloges voor mannen ooit gemaakt.

Replica Panerai Luminor Horloges van Hoge Kwaliteit te Koop

Je denkt misschien niet meteen aan de Panerai replica als een alledaags horloge. Met hun massieve, kussenvormige koffers en extra grote beschermers kunnen ze immers polariserend werken. In de catalogus van het merk zijn er echter veel zeer klassieke opties, ergens tussen een gereedschapshorloge en een prachtig horloge dat perfect is voor dagelijks gebruik. De Luminor komt voor de geest, met de kenmerkende hefboomkroonbeschermer van het merk, kussenhoes, lichtgevend stokje en Arabische uurmarkeringen.

Ontwerpsetopties zijn talrijk, waaronder onder andere roestvrij staal, Goldtech, titanium en zwart keramiek. Je kunt ook kiezen voor metalen armbanden als aanvulling op de kast, elegant leer of andere stofkeuzes. Bovendien lijkt er in de huidige collectie een wijzerplaatkleur te zijn die om vrijwel ieders pols past, zoals militair groen, levendig blauw, stijlvol wit, strak antraciet en traditioneel zwart. Ook kunt u de nep Panerai Luminor tegen een lagere prijs kopen in de online winkel voor replica horloges in Nederland.

Voor de grootste in de huidige line-up meet de kast 47 mm en het andere uiteinde is slechts 42 mm. Niet elke lichtbron is echter even robuust. Interessant is dat de collectie ook een parallelle serie heeft, de Luminor, die een veel dunnere kast heeft, ongeveer 40%, in vergelijking met het originele replica Panerai Luminor horloge.


Replica Horloges