Expeditienieuws

februari extra

 

Beste ouders/verzorgers, 

deze week een extra expeditienieuws voor februari. 

Vriendelijke groet,
Simon Neutel, dir.

ma en vr aanwezig op de bovenbouw, tel. 217180
di en do aanwezig op de onderbouw, tel. 556378

 
 

Schoolreisje

De bestemmingen en data zijn bekend voor het schoolreisje!

Op 23 april gaan de groepen 1 en 2 op schoolreisje naar Malkenschoten te Apeldoorn.

Op 19 juni gaan de groep 3 tot en met 7 op schoolreisje naar:
Groep 3/4: Dierenpark Amersfoort
Groep 5/6/7: Ouwehands dierenpark te Rhenen. 

Mochten er leerlingen uit groep 3/4 een abonnement hebben op dierenpark Amersfoort en leerlingen uit groep 5/6/7 een abonnement hebben op Ouwehands dierenpark, dan horen wij dat graag voor 5 maart 2018! U kunt namelijk gebruik maken van u abonnement tijdens het schoolreisje en zo hoeft u minder te betalen. 
U kunt dit doorgeven aan meester Matthijs via: matthijshoornaar@vpcoermelo.nl.

 
 

10-minutengesprekken

Na de voorjaarsvakantie zijn er op 6 en 8 maart weer de 10-minutengesprekken. Komende week ontvangt u een mail met de vraag of u een gesprek wilt. Dit moet u aangeven voor maandag 12 februari via de link die in de e-mail staat.

Op vrijdag 16 februari krijgt u, als u een gesprek wilt, weer een mail met een link zodat u zich kan inschrijven op een bepaalde dag en tijdstip. Dit moet u doen voor 22 februari 2018. Doet u dit niet, dan vult de leerkracht een dag en tijdstip in. Op vrijdag 23 februari krijgt u een bevestiging van uw dag en tijdstip via een automatische e-mail. 

U mag natuurlijk altijd eerder een gesprek bij de leerkracht aanvragen als u dat nodig vindt.

Uitzondering:
De ouders/verzorgers van groep 8 krijgen ook een uitnodiging voor een 10-minutengesprek. Omdat de leerkrachten van groep 8 net alle ouders gesproken hebben, zal er voor hen geen 10-minutengesprek zijn. Mocht u de leerkracht toch willen spreken, kunt u zelf een afspraak maken met de desbetreffende leerkracht.

 
 

Schaaktoernooi

Vorige week woensdag hebben 38 leerlingen uit de groepen 5, 6, 7 en 8 meegedaan aan het schaaktoernooi. Onder leiding van meneer Vroegindeweij werd er op de donderdagmiddagen geoefend. Dat was woensdagmiddag ook goed te zien. De kinderen hebben erg goed hun best gedaan en hele strategieën werden toegepast. Er werden heel wat wedstrijden gewonnen, sommige gelijk gespeeld en ook soms verloren. Het hoort er allemaal bij. Aan het eind van de middag won team 1 van groep 8 de 1e prijs en een team van groep 5 de 2e prijs!!!! Van harte gefeliciteerd allemaal.

Dank ook aan meneer Vroegindeweij en alle (groot)-ouders, die op welke manier dan ook, het mogelijk hebben gemaakt om weer mee te kunnen doen aan dit mooie toernooi.

 
 

Zaalvoetbaltoernooi

Denkt u aan het opgeven van het zaalvoetbaltoernooi? (zie expeditienieuws februari).

Op dit moment hebben 21 kinderen zich aangemeld. Helaas is er nog maar 1 begeleidster! Als er niet voldoende begeleiders zijn, moeten wij helaas kinderen teleurstellen.

 
 

Willem Wever

Op 7 november 2017 was Willem Wever te gast op 'De Klokbeker'. 'De Willem Wever challenge' werd gespeeld tussen juf Avital en Anna. 
Afgelopen weekend werd dit uitgezonden en is te bekijken via de volgende link: 
https://willemwever.kro-ncrv.nl/…/aflevering-28-januari-2018
(08:00 tot 11:00).

 

Disclaimer:
U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u een kind op onze school heeft.
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen?
Neemt u dan contact met ons op via info@klokbeker.com