Home > Nieuws > Algemeen > Vacature ib`er

Algemeen

Vacature ib`er

Wij zoeken per 1-8-2022 een intern begeleider voor de bovenbouw!

Download hier de vacature!


Als ib'er bovenbouw zet jij je in voor kwalitatief hoogwaardig onderwijsvoor al onze kinderen waarbij de focus ligt op de groepen 6, 7 en 8. Je bent goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen rondom leren, instructie en kwaliteitsverbetering en bent als lid van het mt medeverantwoordelijk voor de continue ontwikkeling van deonderwijskwaliteit binnen de school. Je beschikt over een helicopterview en goede analytische vaardigheden. Je werkt nauw samen met onze ib'er onderbouw. Je werkt vanuit een positief christelijke identiteit en geeft mede vorm aande christelijke identiteit van onze school.
Je bent een professionele gesprekspartner voor collega’s en ouders en weeteen duidelijke koers uit te zetten. Dankzij jouw goede coachingsvaardigheden kun je het team op een positieve en constructieve manier ondersteunen in hun ontwikkeling. Tenslotte signaleer je op basis van jouw kennis en ervaring wat de schoolnodig heeft en vertaal je dit naar concrete activiteiten.

Stuur je schriftelijke sollicitatie met een heldere onderbouwing voor 14 mei naar info@vpcoermelo.nl Sollicitatiegesprekken vinden plaats opwoensdagmiddag 25 mei (in overleg met de kandidaten kan een andere datum worden gekozen).
Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Minou Koppies, directeur van De Klokbeker. Zij is telefonisch bereikbaar op 088-7997017.

Nieuws uit Algemeen

22 april 2022

Vacature ib`er

31 januari 2022

Open dag